Mina RIG-val (riksidrottsgymnasium)

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Här kan du meddela vilka RIG-val du har gjort så att din hemkommun och den kommun du har sökt till får veta att du har sökt RIG (riksidrottsgymnasium) via Riksidrottsförbundet. Om du har fått ett beslut om att du har en RIG-plats, skicka med en kopia av det till Gymnasieantagningen. Om du blir antagen till idrotten blir du mottagen i första hand till utbildningen och får inackorderingstillägg.

Sista dag att fylla i e-tjänsten

Informationen om dina RIG-val ska vara hos Gymnasieantagningen senast den 12 februari. Vid omval senast den 17 maj. Vi skickar sedan vidare informationen till antagningskansliet för den kommun du har sökt till.

Mer information finns på Gymnasieantagningens webbplats

De uppgifter som du lämnar in till gymnasieantagningen via till exempel blanketter, e-post, e-tjänster eller de uppgifter om dig som registreras av oss på gymnasieantagningen, sparas i datasystemet Procapita samt i fysiska ärendemappar.  På vår webbplats kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter: Behandling av personuppgifter

Mina sidor

Du kan följa ditt ärende och kommunicera med handläggaren via Mina sidor. Läs mer om hur Mina sidor fungerar i vår handbok för användare. 

Handbok för användare

Till dig som inte kan använda e-tjänsten

Om du väljer att använda blanketten i stället för e-tjänsten kan du inte följa ditt ärende via Mina sidor. Du behöver skriva ut blanketten och fylla i den med penna.

 

 

Frågor om e-tjänsten

Gymnasieantagningen
gymnasieantagningen@vindeln.se
0933-140 00

Personuppgiftsansvarig

Kommunstyrelsen
vindelns.kommun@vindeln.se

Följande behövs för e-tjänsten

  • Elevens e-legitimation
  • Förälder kan inte göra anmälan

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa